Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016

Λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος….
Αγαπητοί φίλοι του astrolabor σας χαιρετώ. Σας γράφω αυτό το ας πούμε (ΕΙ)δικό ΣΑΣ δελτίο λίγο πριν το 2016 βυθιστεί στην λήθη της ιστορίας μα και των αναμνήσεων. Το 2016 ηταν μια «περίεργη» χρονιά αφου είχε τεράστιες αλλαγές και ανατροπές δειχνοντας πως ο Ουρανός ανατρέπει… δεν παίζει.
Το 2016 ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά αφού σιγά-σιγά οι περισσότεροι αρχίζουν να ξυπνούν και να μην μασούν τον σανό που τους ταΐζουν και κάνουν την επανάσταση τους. Ήδη η Χίλαρι κάνει βελονισμό με ακόντιο για να συνέλθει, η Ιταλία να ετοιμάζεται να την τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί και στην Γαλλία να καλπάζει η Μαρίν Λε Πεν τα πράγματα στην Ευρώπη είναι κάτι παραπάνω από ανησυχητικά….

Στην Ελλάδα η «παρέα του Αλέξη» αποδεικνυεται πολύ χειρότερη από την παρέα του ΓΑΠ αφου ο Αλέξης μας εβγαλε ξαφνικά τον μπερέ από την ναφθαλίνη. Όμως τωρα είναι αργά Αλέξη…..

Λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος είναι καλό να καταλάβουμε πως πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Και αν αυτό δεν γίνεται τουλάχιστον ας μην βγάζουμε ο ένας το μάτι του άλλου.

Ας καταλάβουμε  πως τίποτα δεν θα μας χαριστεί αλλά θα το κερδίσουμε. Ξέρει ο Γιάνης από το Nash Equilibrium και θα το καταλάβετε την επόμενη διετία: « το καλύτερο αποτέλεσμα σε μια ομάδα προκύπτει όταν ο καθένας κοιτά το συμφέρον τόσο το δικό του όσο και των άλλων».  Αυτό είναι αρκετά εύκολο αρκεί να λειτουργήσουμε έχοντας παραμερίσει τον εγωισμό μας. ΕΠΕΙΔΉ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ συνεννοούνται μεταξύ τους ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ο αστάθμητος παράγοντας. Πρέπει να λειτουργήσουμε όπως το παράδειγμα που είχαν στις Μεγαρικές διδαχές που έλεγαν πως : « Σε ένα πλοίο φορτώνουμε σιτάρι. Μέχρι ένα σημείο το καράβι αντέχει. Μετά όμως από το σημείο ένας κόκκος αρκεί για να το …βουλιάξει.» Εγω, εσυ και ο καθένας από εμας συμβάλλει ως κόκκος για να αλλάξει μια κατάσταση.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς μας ζητά να «ξαναδούμε» τις ρίζες μας. Έτσι μην απογοητευόμαστε… Και αν δεν θέλεις να ξαναψηφίσεις σκέψου τα παιδιά σου…. Η ψηφος σου είναι το «πυρομαχικό»σου για να τους σωσεις. Τι θα κάνεις; Θα την χαραμίσεις???


Ανακοίνωση AstroLabor

Γράψτε ένα μήνυμα σας εδώ:
  1. καλη χρονια Καρλιτο μας! Υγεια και δυναμη ν αντεξουμε τα δυσκολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χρόνια πολλά και καλή χρονιά Κάρλ , εύχομαι υγεία και αγάπη σε σένα και την οικογένεια σου.Ελπίζω και το 2017 να συνεχίσεις να μας ενημερώνεις και να μας προετοιμάζεις ψυχολογικά για αυτά που έρχονται...Εύχομαι να είναι για σένα η Χρονιά που όλα όσα ονειρεύτηκες σε επαγγελματικό επίπεδο να επιτευχθούν.Η βοήθεια σου μέσω των προβλέψεων σου για μένα ήταν σημαντική και για τα καλά και για τα δύσκολα που ήρθαν.Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και ως αστρολόγο αλλά και ως άνθρωπο γιατί είσαι ψυχούλα .Καλή Χρονιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή