Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016

Αστρολογικη Επιβεβαιωση 2η για 2017: Προβλημα με την εδρα της Γεροβασίλη
O Karl ειχε γραψει στην Αστρολογική εκτίμηση του Δεκεμβριου 2016: 

Ο διελαύνων HADES μιλά για μη αναμενόμενα προβλήματα από μια μη αναμενόμενη έκπληξη-ανατροπή. Προβλήματα από προϊόντα και μηχανήματα που είναι είτε παλαιά είτε διαλογής…. Κυβερνητικός ή πρωην κυβερνητικός παράγοντας ίσως εμπλακεί σε σκάνδαλο όχι απαραίτητα οικονομικό.
Διαβάσαμε στο ρεπορταζ του crashonline.gr πως η Όλγα Γεροβασίλη πολιτεύτηκε ενώ υπήρχε ασυμβίβαστο μεταξύ βουλευτικής ιδιότητας και επιχειρηματικής  δραστηριότητας που συναλλάσσεται με το Δημόσιο, υποστηρίζει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» με τίτλο «Τρία χρόνια παράνομα βουλευτής».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που υπογράφεται από τον Βασίλη Χιώτη, όταν εξελέγη η κ. Γεροβασίλη, το 2012, ήταν μέτοχος σε εταιρεία (κέντρο ακτινολογικών διαγνώσεων) που είχε συναλλαγές με το Δημόσιο, καθώς εκτελούσε συνταγές Ταμείων. Συνεπώς, κατά το Σύνταγμα, όφειλε να παραιτηθεί εντός οκτώ ημερών. Όμως, κατά το δημοσίευμα και όπως προκύπτει από τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης, η κ. Γεροβασίλη το έπραξε το 2015, μεταβιβάζοντας το ποσοστό στον γιο της.


Uranian rules......


Ανακοίνωση AstroLabor

Γράψτε ένα μήνυμα σας εδώ: