Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Αστρολογική Επιβεβαίωση: Καλό θα είναι να ειναι να προσεχουμε σε μερη με τουρίστες


Η Uranian Astrology για ακόμα μία φορά "φωτογράφισε" την επικαιρότητα. Στην αστρολογική εκτίμηση μηνός Οκτωβρίου 2016 γραφαμε:

"Ο Κρόνος σηματοδοτεί την επιτακτική ανάγκη για «φυλαξη» περιοχων-στοχων οπου κινουνται ή διαμένουν ή μεταφέρονται τουρίστες (ξενοδοχεία, αρχαιολογικοί χωροι και μουσεία, αεροδρόμια και λιμάνια), αλλαγή στις ωρες εργασίας στις λεγόμενες ΔΕΚΟ (*και οχι μόνο) αλλά εργασιακές αναταραχές (*απεργίες). "

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ και για προληπτικούς λόγους και για σαράντα λεπτά περίπου εκκενώθηκε σήμερα το βράδυ το αεροδρόμιο «Διαγόρας» όταν κάποιοι εκ των υπαλλήλων και των επιβατών διαμαρτυρήθηκαν για κάψιμο στο λαιμό και για συμπτώματα βήχα.

Αμέσως δόθηκε εντολή για την εκκένωση του αεροδρομίου και αφού από τους ελέγχους που έγινε, δεν προέκυψε κάτι, η λειτουργία του αεροδρομίου συνεχίστηκε κανονικά.
Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη!!!

Ανακοίνωση AstroLabor

Γράψτε ένα μήνυμα σας εδώ:
 1. Πραγματικά ελπίζω να μην βγει η πρόβλεψη για σεισμό....
  σε ευχαριστούμε Καρλ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πραγματικά ελπίζω να μην βγει η πρόβλεψη για σεισμό....
  σε ευχαριστούμε Καρλ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. καλυτερα να ενημερωνόμαστε για όλα [και για τους σεισμούς]για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων και για να μπορούμε να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε τις διάφορες καταστάσεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή