Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016

Αστρολογική επιβεβαίωση: Η παραίτηση Μιχ. Σαλλα

Ο Karl ξαναχτύπησε αφου η εξίσωση της Uranian Astrology επιβεβαιωθηκε μεχρι κεραίας. Συγκεκριμένα στο αρθρο με τιτλο "Σεληνιακά φαινόμενα μηνός Ιουλίου 2016" γράφει  στο εδαφιο της Νέας Σελήνης: " Ο Αυτοτελής χάρτης συγκρινόμενος με τον προοδευμένο χάρτη της Ελλάδας (*Μεταπολίτευσης) έχει να μας «προσφέρει’ αρκετές και πολύτιμες πληροφορίες αφού ο Ωροσκόπος  μιλά για την παραίτηση ή την «απόσυρση» ενός προσώπου από την δημόσια ζωή. "

Πράγματι, ο Μιχάλης Σάλλας πρόεδρος του Ομίλου Πειραιώς παραιτήθηκε από την θέση  του Προέδρου Δ.Σ : Ο Πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς, κ. Μιχάλης Σάλλας υπέβαλε την παραίτησή του από το Δ.Σ. της τράπεζας, μετά τις έντονες πιέσεις των δανειστών.
Σε ενημερωτικό σημείωμα που εξέδωσε η Τράπεζα Πειραιώς αναφέρονται τα εξής:
Για την πρόθεση της παραίτησής του ο κ. Σάλλας είχε ενημερώσει από τις αρχές του 2016 τόσο το ΤΧΣ όσο και την Τράπεζα της Ελλάδος.
Θεωρεί ότι είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να ανοίξει ο ίδιος το δρόμο για νέους ανθρώπους στη διοικητική κορυφή,μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης του ΤΧΣ στο πλαίσιο της επικείμενης αναδιάρθρωσης της Τράπεζας, μπροστά στις νέες προκλήσεις της νέας εποχής.
Ο ίδιος έκλεισε έναν πολύ αποδοτικό κύκλο 25 ετών ως δημιουργός και Πρόεδρος της Τράπεζας.Η Τράπεζα Πειραιώς το 1991, είχε το 0,1% της αγοράς ενώ στην παρούσα φάση έχει μερίδιο αγοράς 30%. Είχε 200 εργαζόμενους και τώρα έχει 19.000, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, είχε ενεργητικό 200 εκ. ευρώ και τώρα φτάνει περίπου τα 90 δις. ευρώ. 

Ανακοίνωση AstroLabor

Γράψτε ένα μήνυμα σας εδώ: