Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016

Ο Karl ξαναχτύπησε με αστρολογικη επιβεβαιωση σε κοσμικο επιπέδο

Αστρολογικη επιβεβαιωση σε κοσμικο επιπέδο
Αγαπητοί φίλοι και αναγνωστες του astrolabor.blogspot.com .Ο Karl ειχε γραψει στο σημερινό ειδικό δελτιο της 25ης Μαρτίου : "Από την Uranian διακρίνουμε τον διελαυνοντα Ηλιο στον αξονα ΕΡΜΗ/HADES που θα βγαλει τσακουμους και εριδες…Παράλληλα ο Διας και ο Κρόνος θα είναι στον άξονα  Hades/Admetos γεγονος που προμηνύει  προβληματα με ειδη πρωτης αναγκης  αλλά και αποκλεισμός μιας περιοχης για εκτακτους λόγους"


Πράγματι επιβεβαιωθηκε αφου " Σύμφωνα με πληροφορίες ακούστηκαν και εκρήξεις και υπάρχει μεγάλη δύναμη της αστυνομίας στο σημείο. Η επιχείρηση γίνεται κοντά στην πλατεία Μέισερ σύμφωνα με το RTBF και μάλιστα ένα τραμ που περνούσε από την περιοχή εκκενώθηκε.


Εμεις απλά προειπαμε  τι θα γινότανε,,...- Μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα σε προάστιο των Βρυξελλών, το Σάαρμπεκ, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Belga
- Σύμφωνα με πληροφορίες ακούστηκαν και εκρήξεις
- Εκκενώθηκε και τραμ που περνούσε από την περιοχή
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  

Σύμφωνα με πληροφορίες ακούστηκαν και εκρήξεις και υπάρχει μεγάλη δύναμη της αστυνομίας στο σημείο. Η επιχείρηση γίνεται κοντά στην πλατεία Μέισερ σύμφωνα με το RTBF και μάλιστα ένα τραμ που περνούσε από την περιοχή εκκενώθηκε.

πηγη: Newsit


Ανακοίνωση AstroLabor

Γράψτε ένα μήνυμα σας εδώ: