Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014

Christopher Reeve υπο το πρισμα της θεωριας Κλειστού Κυκλώματος
Ο κινηματογραφικός ήρωας Superman ή κατά κόσμο Christopher Reeve οπού έπαθε ατύχημα και έμεινε παράλυτος από πτώση από άλογο.
Ο Christopher Reeve είναι αυτός που επιλέχτηκε για να  δώσει έναν «πιο ανθρώπινο» τόνο στον υπέρ-ήρωα της μεγάλης οθόνης.  Η σύνοδος Ήλιο – Ερμή στην 2η μοίρα και μάλιστα του Ζυγού τι μας δίνουν;  Η 2η μοίρα έχουμε πει πως είναι η μοίρα της Υπέρτατης δύναμης. Άρα έχουν έναν Υπέρ-ήρωα (**Σούπερμαν) ο οποίος έχει μια πολύ όμορφη φινέτσα (στον Ζυγό). Γνωρίζουμε πως έμεινε παράλυτος από πτώση από άλογο. Ας το δούμε λοιπόν:  Κυβερνήτης του 6ου οίκου (* καθημερινή ζωή και υγεία) στο ζώδιο του Αιγόκερω άρα κυβερνήτης αυτού ο Κρόνος. Ο Κρόνος είναι στον 3ο οίκο (κίνηση- επικοινωνία).  Σε μοίρα με ιδιότητες Καρκίνου (16η μοίρα είναι :16 -12 = 4 άρα Καρκίνος) όπου το ζώδιο του Καρκίνου αντιστοιχεί η ακμή του στον 12ο οίκο.

 
 

Άρα ένα πρόβλημα υγείας που είναι προϊόν της καθημερινότητας μου (6ος οίκος)  θα με επηρεάσει στην μετακίνηση ή στην ομιλία και θα σχετίζεται κατά πάσα πιθανότητα με τα κόκκαλα (Ο Κρόνος του 6ου οίκου στον 3ο οίκο) και θα αποτελέσει γι α εμένα μια δοκιμασία ή ακόμα και ανίατη κατάσταση. (Ο Κρόνος σε μοίρα Καρκίνου και το ζώδιο του Καρκίνου είναι η ακμή του 12ου οίκου).
Όμως θα ήθελα να το προχωρήσω παρακάτω. Ο Κρόνος είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και ο Ποσειδώνας είναι του 8ου οίκου (Ψυχικός πόνος). Βγάζει πως είναι στην 20η μοίρα άρα μοίρα με ιδιότητες Σκόρπιου (** 20-12=8) και η ακμή του Σκορπιού είναι στον 4ο οίκο. Το τέλος!!! Ο Ποσειδώνας του 8ου είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο και δείχνει είτε την παραλυσία είτε την εγκατάλειψη.

                 1976 και ο πρωταγωνιστικός ρόλος του Superman ειναι γεγονός 

         

Δείτε τον Προοδευμένο Ουρανό στην 11η μοίρα του Λέοντα (Το υπέρ-θέαμα, η προχωρημένη χρήση τεχνολογίας, το αεροπλάνο, τα κομπιούτερ). Η ακμή του ζωδίου του Υδροχόου αντιστοιχεί στον 7ο οίκο και σηματοδοτεί το δημοσιοποιώ!!! Μαθαίνουν οι άλλοι για μένα!!! Η Σελήνη είναι στην 12 μοίρα του Τοξότη στον 5ο οίκο (μυθιστόρημα, κάτι που σχετίζεται με τα παιδιά και γενικότερα τις νεαρότερες ηλικίες). Ο Ουρανός η επιστήμη και μάλιστα προχωρημένη ενώ η Σελήνη στον 5ο οίκο και στον Τοξότη σε μοίρα Ιχθύων όπου είναι στα Ψάρια η ακμή του 8ου οίκου. Μύθος, πραγματικότητα ή επιστημονική φαντασία;

Σημείωση:
Εδώ είναι ένα μεγάλο μυστικό του γιατί μια ίδια όψη ακόμα και αν έχουμε τους ίδιους συντελεστές που μετέχουν δεν θα έχει ΠΟΤΕ την ίδια ερμηνεία. Έτσι μέσα από αυτή την τεχνική κι Θεωρία ανοίγουμε κατά πολύ τους νοητικούς μας ορίζοντες που σχετίζονται με την ερμηνεία αλλά και την πρόβλεψη του χάρτη.

Ανακοίνωση AstroLabor

Γράψτε ένα μήνυμα σας εδώ: